Direktlänk till inlägg 15 maj 2010

Sisådär ett halvår senare

Av hannah sundberg - 15 maj 2010 09:56

Oktober känns långt borta! Framförallt idag då temperaturmätaren pekar på 20 grader. Det är nu majmånad och det är fullt upp med Communicare-konferensen som vi håller på att anordnar. Communicare är en årlig konferens som anordnas av infoPR studenter på Mittuniversitetet och vi är nu framme vid det 14:e året. Projektet är uppdelat i sju projektgrupper där jag tillhör "Festera" som bland annat anordnar banketten. Utöver banketten så ansvarar vi för trycksaker, omvärldsbevakning, sociala medier och saksponsring. Intressanta uppgifter som dessutom har varit otroligt lärorika! Jag har också gjort en kortfilm som heter "Vägen till Communicare". Detta var på beställning av Jerry Silfwer, PR konsult för Springtime. Vi valde att göra en stopmotionfilm där vi tog 10 000 bilder med kameran, varav 6 000 bilder användes i filmen. Jätteroligt, men tidskrävande! För att hinna klar innan deadline gjorde jag och Yasmine en extrainsats där vi jobbade med filmen på valborg, lördag och söndagkväll samt hela måndagen. Ja hela måndagen var det bokstavligt talat, då vi redigerade från 8 på morgonen till klockan 4 på natten, där den enda riktiga pausen var när vi åkte och köpte en pizza till lunch/middag!

Nog var det en och annan bild ur filmen som fortsatte att blinka då jag la igen ögonlocken, men så fort jag får lite ledig tid vill jag göra ytterligare en stopmotionfilm! :)


Vägen till Communicare

http://www.youtube.com/watch?v=U7Mvv9fsZLY  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av hannah sundberg - 6 oktober 2009 00:46

Under my umberella! Varför har vi inte fler gatu-uppträdanden i Sundsvall? Musik, teater, dans, komiker, ja utbudet var stort. Dessa killar bjöd till på en riktig show! och då de såg yasmines kamera ropade dom att "Paparizzis" måste ge ...

Av hannah sundberg - 5 oktober 2009 23:38

Förra året vid den här tiden var det sista dagen i dublin. jag var där i en månad på språkresa och det var den roligaste månaden i mitt liv. Trots att det regnade nästintill varenda dag så blev jag "blown away" av de mysiga pubarna, roliga nattklubba...

Av hannah sundberg - 3 oktober 2009 19:22

o jösses vilken dag! Dagen startade med en underbar sovmorgon som har varit efterlängtad nu efter den hektiska veckan med tokpluggande på sista tentan för kursen. Iochmed att jag började klockan 13 så kunde jag sega på i lugnan ro och då klockan va...

Av hannah sundberg - 18 september 2009 20:38

       

Av hannah sundberg - 18 september 2009 20:30

Denna nollningskväll var det "skattjakt" men innan den startade fikade vi blåbärspaj med vaniljsås hemma hos yasmine.Trots Blåbärspajen så blev skattjakten ingen "piece of cake" då mitt lag kom absolut sist! :P ska vi kanske skylla på kanadensaren so...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ hejduglade med Blogkeen
Följ hejduglade med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se