Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Storsittning på kåren

Av hannah sundberg - 13 september 2009 19:47

Igårkväll avslutade vi vår nollningsperiod och gick över till ett liv som ettor! Vi hade "film" tema och jag kom dit som catwoman. Vet inte hur många gånger folk skrek catwoman efter mig! eller för den delen jamade! eller sådana dumma frågar som när jag o camilla(utklädd till Leja i starwars) skulle ta ut pengar. är ni utklädda? hahah nä vi ser ut såhär till vardags :P det första jag gör då jag vaknar är att dra på mig kattmasken så att ingen ska kunna veta hur jag egentligen ser ut ;P. nejdå, skämtosido så var det ju faktiskt en riktig toppenkväll. Kanske rent av den roligaste kvällen på hela nollningen! Bilder kommer såsmåningom så fort jag har fått tag i några. men jag lägger upp lite bilder från Pubrundan med tema olika nationaliteter istället, då jag var utklädd till ryss!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av hannah sundberg - 15 maj 2010 09:56

Oktober känns långt borta! Framförallt idag då temperaturmätaren pekar på 20 grader. Det är nu majmånad och det är fullt upp med Communicare-konferensen som vi håller på att anordnar. Communicare är en årlig konferens som anordnas av infoPR studenter...

Av hannah sundberg - 6 oktober 2009 00:46

Under my umberella! Varför har vi inte fler gatu-uppträdanden i Sundsvall? Musik, teater, dans, komiker, ja utbudet var stort. Dessa killar bjöd till på en riktig show! och då de såg yasmines kamera ropade dom att "Paparizzis" måste ge ...

Av hannah sundberg - 5 oktober 2009 23:38

Förra året vid den här tiden var det sista dagen i dublin. jag var där i en månad på språkresa och det var den roligaste månaden i mitt liv. Trots att det regnade nästintill varenda dag så blev jag "blown away" av de mysiga pubarna, roliga nattklubba...

Av hannah sundberg - 3 oktober 2009 19:22

o jösses vilken dag! Dagen startade med en underbar sovmorgon som har varit efterlängtad nu efter den hektiska veckan med tokpluggande på sista tentan för kursen. Iochmed att jag började klockan 13 så kunde jag sega på i lugnan ro och då klockan va...

Av hannah sundberg - 18 september 2009 20:38

       

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ hejduglade med Blogkeen
Följ hejduglade med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se