Direktlänk till inlägg 3 september 2009

Mitt liv som nolla!

Av hannah sundberg - 3 september 2009 18:37

Nu har jag börjat utbildningen InfoPr och även mitt liv som "nolla" ja för ett tag till iaf! Utbildningen verkar riktigt bra, precis som förväntat men känner mig lite nervös inför tentan som vi ska ha om några veckor iochmed att vi inte fått några hänvisningar om vad i böckerna man bör kunna. Det är en stor klass på ca 45 personer så jag har inte hunnit lära mig så många namn ännu men det är väl också något som kommer eftersom. Personerna i klassen kommer från utspridda ställen norr till söder i landet! Finns en skåning, kalixbo, någon från skellefteå, lid- och linköping, göteborg o en klick med stockholmare också. Finns några riktigt trevliga personer i klassen som jag pratat med men hoppas på att det blir ännu fler imorgonkväll då vi ska ha tema black´n white, en sittning på BK ordnat för grafisk design och Information och Pr. Grafisk Design ska ha vita kläder och InfoPr ska vara svartklädd, tur var väl det, betydligt lättare att hitta ngt svart i garderoben och förhoppningsvis kommer det inte att synas om man sölat öl/rödvin på kläderna, vilket jag alltid har en tendens att göra, nykter som onykter! :P Första kvällen på nollningen körde vi vinbrännboll fungerade som vanlig brännboll men lite tillspetsad med vindunkar vid varje stopp, riktigt rolig kväll som slutade på kåren! Dagen därpå, Onsdag körde vi ölympiska där vi hade olika grenar som såklart innefattade öl! En utav grenarna som jag var med i, Irländsk julafton eller Norsk fylla som anordnarna kallade det gick ju lite sisådär. Först fick jag svepa en öl på så kort tid som möjligt, sedan kuta rakt fram till en pinne som jag fick sätta ner pannan mot och snurra 10 varv och sedan springa tillbaka. o fan vad jag sprang! sprang så bra att jag tillochmed lyckades ramla efter vägen!:P ser riktigt roligt ut på filmen som yasmine har, hahahaa jag kan inte låta bli att skratta så fort jag tänker på det! Pinsamt för stunden men roligt så här i efterhand! ;D

 
ANNONS
 
edion

edion

6 september 2009 12:28

Hmm var glad att du körde Irländsk julafton (aka finsk fylla) utomhus så du inte gjorde en repris på mitt missöde och skallade en byrå med resultatet att sluta kvällen på akuten med jack i skallen. :)

http://twitter.com/edion

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av hannah sundberg - 15 maj 2010 09:56

Oktober känns långt borta! Framförallt idag då temperaturmätaren pekar på 20 grader. Det är nu majmånad och det är fullt upp med Communicare-konferensen som vi håller på att anordnar. Communicare är en årlig konferens som anordnas av infoPR studenter...

Av hannah sundberg - 6 oktober 2009 00:46

Under my umberella! Varför har vi inte fler gatu-uppträdanden i Sundsvall? Musik, teater, dans, komiker, ja utbudet var stort. Dessa killar bjöd till på en riktig show! och då de såg yasmines kamera ropade dom att "Paparizzis" måste ge ...

Av hannah sundberg - 5 oktober 2009 23:38

Förra året vid den här tiden var det sista dagen i dublin. jag var där i en månad på språkresa och det var den roligaste månaden i mitt liv. Trots att det regnade nästintill varenda dag så blev jag "blown away" av de mysiga pubarna, roliga nattklubba...

Av hannah sundberg - 3 oktober 2009 19:22

o jösses vilken dag! Dagen startade med en underbar sovmorgon som har varit efterlängtad nu efter den hektiska veckan med tokpluggande på sista tentan för kursen. Iochmed att jag började klockan 13 så kunde jag sega på i lugnan ro och då klockan va...

Av hannah sundberg - 18 september 2009 20:38

       

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ hejduglade med Blogkeen
Följ hejduglade med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se